Postkod Fjb

Lucköppning!

Publicerad 2015-12-24 07:10:40 i Allmänt,

Om man är skilsmässobarn och bor hos sina splittrade päron varannan vecka blir det till att öppna många luckor på en gång.. Men inland glömmer man kalendern och då får man sammanfatta lite snabbt med masslucköppning!! 

Såhär i juletid så ska man inte vara ego. Detta året har jag blivit Barncancer-fadder (100kr/mån) och Självmordsfonden har fått en slant när en gammal bekant valde den vägen. Något man kan dock tror att man bestämmer över själv är ju sin snippa. Så är det inte för alla. Denna nesessär kostade bara 20kr som går till att rädda flickor och kvinnors underliv från kniven. Helt sjuk att det fortfarande händer. Gråter inombords. Och idag sms:ar jag nr som medföljer för en slant för fittan som är kvinnas egen rätt. Ni fattar vad jag menar. Rör ej vår våtmark som just fitta betyder. 


Glöm ej spanna in Gåsmamman om ni inte redan gjort. Grym serie i julångesten så man kan förstå att de finns de som har de sämre. Som gangsterns! Haha..


Min tomte. Kärleken är total. Tre julklappar ska han få. Tre. Det vet han. Fast vet ej vad. Det vet jag. Är man snäll så lönar det sig...


Var ju inte bara jag som reagera och påpeka detta för Freddan. 2011 kom den ju och då kan han ju inte ätit den när han var 8 år. Aftonbladet gjorde med  kollen, vilket jag fick veta igår. Japp, jag googla och räknade själv. Jobba på Aftonbladet kanske? Jag kan lova att jag läste det först och fråga alla som kom till jobbet den morgonen som hade ålder över 30 vad de kom ihåg om asken. Som sagt de visste ju inget så fick googla! Där åkte du ditt din godisätandemäklarepåmanhattansomätitaladintroligensammaveckaochbarakomihågcocoskola!


Rödbetssorbe med choklad? Någon? Mmmm...... Älskar rödbeta.



Då var det fest och snap-dax..


Fodralet på. Love kurvor! Denna klänning för 75kr har jag haft två roliga fester i år att minnas.


13 km igår. Under löprundan kom små röster som viskade hit och dit. Och nä, jag är inte psykisk sjuk med röster.. Utan snarare bara adrenalinets talan om vad man fixar. Alltid 25% mer ens om detta var typ 68% mer. Heja mig... Fast bättre kan jag. Motvind, ömt knä, ont i rumpan och löpmage. Haha. Nästa gång!


Älskar tröjan. Gina... Halsbandet är en min doppresent från mina religösa morföräldrars som önskade att barnbarnet skulle döpas. Icke! sa mamma och pappa. Jag är allså inte döpt eller då heller ännu mindre konfirmerad. Fick present ändå.. För att jag inte ville. Min månadssten i hjärtat är juni-vit. Love. Det har tillkommit ett W-hänge för min W.


Idag är stora frågan: Va f*n skall man ha på sig????

God j* jul på er och tack för att ni orkar läsa min smörja. Glad att ni vill❤️.

Sarah Carolina Karlsson 

Nu ska det firas jul. Skål på er och drick inte för mycket. Tänk på att julen inte är alkoholens högtid, utan barnens🎅🏼❤️ 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela